HELLA

  • Kwaliteit: Premium

HELLA auto onderdelen kopen

 

Het HELLA concern is een wereldwijde, onafhankelijke familieonderneming gevestigd in Lippstadt, Duitsland. HELLA ontwikkelt en produceert componenten en systemen op het gebied van lichttechnologie en elektronica voor de auto industrie. Daarnaast beschikt HELLA over één van ’s werelds grootste handelsorganisaties gespecialiseerd in onderdelen, toebehoren, diagnose en service voor voertuigen. Met meer dan 3.200 wetenschappelijke onderzoekers en productontwikkelaars is HELLA één van de belangrijkste innovatiepioniers op de markt. Bovendien behoort het HELLA concern met een omzet van 3,6 miljard euro (2009/2010) tot de top 50 van wereldwijd actieve autotoeleveranciers en tot de 100 grootste industriële ondernemingen in Duitsland.

HELLA B.V is een dochter van Hella. Met haar producten bedient HELLA B.V. verschillende sectoren, waaronder de aftermarket 12V en 24V, agro, community en marine. HELLA BV heeft haar kernactiviteiten onderverdeeld in de volgende vijf groepen:

  • Verlichting 
  • Elektra
  • Elektronica
  • Thermomanagement
  • Equipment

Verlichting 
HELLA’s verlichtingsprogramma kent een brede marktdekking. Onder dit programma vallen (onder andere) de volgende productgroepen:
Koplampen, gloeilampen, LED-verlichting, originele vervangingsdelen (OE-kwaliteit), werklampen, interieurverlichting, koplampafstelapparaten en looplampen.

Elektra
HELLA’s ruime elektra-programma bestaat uit (onder andere) de volgende productgroepen:
Starters/dynamo’s, installatiemateriaal, regelaars, schakelaars, relais, ventilatoren, spiegels en tankdoppen.

Elektronica
Ook voor het moderne motormanagementsysteem heeft HELLA een uitgebreid programma, bestaande uit (onder andere) de volgende productgroepen:
Diagnosetesters (Hella Gutmann Solutions), sensoren, actuatoren en controle units.

Thermomanagement
HELLA biedt een ruim programma aan voor het complete airco- en motorkoelingscircuit, bestaande uit (onder andere) de volgende productgroepen:
Radiateuren, expansietanks, condensor- en radiateurfans, intercoolers, verwarmingselementen, airco-servicestations, compressoren, compressorolie, filter-drogers, verdampers, schakelaars en expansiekleppen.

Equipment
Professionele garagebedrijven hebben naast diagnose en onderdelenidentificatie ook behoefte aan garage uitrusting en gereedschap. HELLA biedt een ruim assortiment en werkt continu aan uitbreiding van het programma. Denk hierbij aan accutesters en –laders en airconditioning gereedschap.

Feiten
Wereldwijd:
Omzet: € 4.4 miljard (2010/2011)
Aantal werknemers: 25.000
Aantal vestigingen: 70
Nederland:
Omzet: € 26 miljoen (2010/2011)
Aantal werknemers: 80
Aantal vestigingen: 1

HELLA auto onderdelen zoeken op kenteken of referentie

Bij Pitstraat.com kunt u makkelijk geschikte HELLA auto-onderdelen kopen via kenteken of voertuigkeuze.

Wanneer u een HELLA artikelnummer heeft, bijvoorbeeld 1EL 247 052-261, kunt u het referentienummer invoeren in het zoekveld. 

Blijf op de hoogte, schrijf u nu in voor de nieuwsbrief