test


test  - 123

De afbeelding is generiek, het product kan hiervan afwijken

  Voor u best geselecteerde deal

€ 0,00

gratis verzending


Order afgehandeld door:


Nog geen beoordeling


Levertijd:


Artikelnr: 123
Merk: test
Beschikbaar: Bij 0 aanbieders bekijk


Waarom pitstraat.com?

  • Eenvoudig zoeken en vergelijken
  • Gemakkelijk en veilig betalen
  • Altijd de beste deal


accepteert:


Kunnen wij u helpen?

Neem contact op via:


Controleer of deze Aandrijfas past op uw auto
 

Productomschrijving

De Bosal Traveller III
De Bosal Traveller III is een fietsendrager die valt in de categorie ‘klein maar fijn’. Deze compacte drager is geschikt voor het dragen van 3 fietsen. Deze drager heeft een maximaal draagvermogen van 60 kg en is geschikt voor zowel de elektrische fiets als de stadsfiets, kinderfiets, racefiets en mountainbike. Let op, deze drager kan maximaal 2 elektrische fietsendrager. Dit vanwege het zwaardere gewicht van de elektrische fiets.

Zowel 7 en 13 polige aansluiting!
De Traveller III is uitgerust met een gecombineerde 7 en 13-polige stekker aansluiting. Door deze functie is de drager geschikt voor nagenoeg alle trekhaken. Deze drager beschikt naast een achterlicht ook over mistachterlichten en achteruitrijverlichting. Door deze functie is deze drager geschikt voor nagenoeg alle auto’s.

Inklapbaar en kantelbaar!
De Bosal Traveller III is zowel inklapbaar als kantelbaar. Deze drager is eenvoudig te kantelen door middel van een handig voetpedaal. Door deze functie is de kofferbak bereikbaar, ook wanneer de fietsen al op de drager staan.

Daarnaast is de Traveller III ook volledig inklapbaar. U kunt deze drager inklappen tot een klein pakket die gemakkelijk op te bergen. Ook krijgt u er nu een GRATIS opbergtas bij, zodat u de drager schoon en veilig kan opbergen.

Gemakkelijk te monteren!
Deze drager is zeer eenvoudig te monteren en te demonteren. U kunt de fietsendrager eenvoudig monteren dankzij het gemakkelijke Click & Go systeem. Zet de drager op de kop van de trekhaak, haal de hefboom over en de Traveller III is stevig bevestigd op de trekhaak. Wanneer u liever niet uw fietsen tilt, kunt u er voor kiezen om een oprijgoot* als optie bij te bestellen. Met deze goot rijdt u uw fietsen simpelweg op de fietsendrager.

* Mee bestel tip: Opklapbare E-bike oprijgoot Bosal (artikel: 0471154)

Waarom de Bosal Traveller III?

Reviews van dit product

Er zijn nog geen reviews over dit product.Login om een productreview achter te laten.

Dit onderdeel past op:

Er zijn geen geschikte auto's gevonden voor dit onderdeel.

Blijf op de hoogte, schrijf u nu in voor de nieuwsbrief